Skip to content Skip to footer

De Savvy Sales Leader's Guide to Building Winstitive Relations

Gepubliceerd door: Microsoft

Verkoopteams werken zo hard, ze kunnen snel opbranden. Het is moeilijk wanneer klantcontacten, verkoopdoelen, productiviteitstools en sociale netwerken allemaal gescheiden en stil zijn.
In plaats van te werken in afzonderlijke systemen die het dagelijkse verkoopcomplex maken, kunt u helpen de manier waarop uw verkopers werken te vereenvoudigen. En uw team in staat stellen productiever en efficiënter te zijn. Ons e-boek, 'The Savvy Seller's Guide to Building Winstitive Relations', zit boordevol advies om het verkopen van veel minder pijnlijk-en winstgevender te maken.
Wist u of uw voorsprong voorafgaande blootstelling aan inhoud van het merk van uw bedrijf heeft gehad, dat ze 25% meer kans hebben om op uw Inmail te reageren? Je zult dit en meer nuttige feiten vinden in het e-boek, download nu!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Microsoft contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Microsoft websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 23 pagina's

Meer bronnen van Microsoft