Skip to content Skip to footer

Prijzen Brew: Rethinking the Pricing Journey

Gepubliceerd door: PROS

Waarom alles waarvan je dacht dat je wist over het ontwikkelen van een prijsbeperking is nu verouderd
De 'Crawl, Walk, Run' -aanpak was vroeger perfect acceptabel voor het ontwikkelen van geavanceerde prijsmogelijkheden in B2B. Maar dat was 5-7 jaar geleden, en sindsdien is er veel veranderd.

Om te beginnen hebben toonaangevende prijsteams nieuwe paden gebrand, waardoor een hogere lat wordt gelegd voor het prijzen van best practices. We zijn ook getuige geweest van een dramatische evolutie in de prijstechnologie, die nu toegankelijk is voor een veel breder scala aan bedrijven, met SaaS -aanbiedingen die vanuit de cloud zijn geleverd.

Het risico niet achter te raken. Lees het rapport van Prijbrew om te leren waarom het nu tijd is om de prijsreis te heroverwegen. Het omarmen van prijsoptimalisatie vanaf het begin kan u een zinvol concurrentievoordeel geven dat op de lange termijn waarde blijft leveren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord PROS contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. PROS websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van PROS