Skip to content Skip to footer

The Digital Business: wat verwachten uw klanten?

Gepubliceerd door: DocuSign

Met elke week die voorbijgaat, neemt onze afhankelijkheid van papier af naarmate digitale processen worden geïntroduceerd in elk aspect van onze dagelijkse activiteit. Als u een contract wilt ondertekenen, een restaurant wilt boeken of een bankoverdracht wilt doen, kunt u dit digitaal doen - het is ingebakken in ons leven.

Het nemen van een heel zakelijk digitaal kan uitdagender en afhankelijker zijn van veel meer bewegende delen. Het identificeren van hoe bedrijven evolueren om aan deze snel veranderende eisen te voldoen, is essentieel voor besluitvormers in alle sectoren van de economie om hun organisatie of afdeling dienovereenkomstig voor te bereiden op succesvolle digitale transformaties.

Dit e -boek onderzoekt digitale verwachtingen van zowel de consumenten- als de zakelijke perspectieven. Het identificeert welke actie wordt ondernomen om aan de vraag in de markt te voldoen en waar de belangrijkste uitdagingen liggen voor bedrijven die proberen de digitale ervaring te bieden die hun klanten willen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van DocuSign