Skip to content Skip to footer

On24 Webinar Benchmarks Report 2021

Gepubliceerd door: ON24

Webinars zijn een van de krachtigste tools voor het creëren van boeiende digitale ervaringen waar het publiek van houdt. Maar wat zijn de belangrijkste statistieken die gaan over het maken van een succesvol webinar? Gelukkig hebben we de meest interessante webinar -vragen en statistieken samengesteld en geanalyseerd die u zullen helpen het best mogelijke webinar te produceren.
Download de On24 Webinar Benchmarks Report Special Edition en krijg een kijkje op hoog niveau naar de best practices die webinars geweldig maken. Op basis van benchmarks van meer dan 20.000 evenementen laat dit rapport zien hoe u uw webinars kunt instellen voor succes.
In dit rapport leert u:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ON24 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ON24 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van ON24