Skip to content Skip to footer

Hoe marketing en verkoop kunnen afstemmen in 2021

Gepubliceerd door: ON24

Digitale marketing - en het belang ervan bij het stimuleren van inkomsten - is zelden belangrijker geweest voor organisaties van alle strepen. Maar gewoon een grotere rol spelen in het succes van een organisatie is niet genoeg. Om zijn plek aan tafel te versterken, moet marketing niet alleen leads voor verkoop genereren, maar de verkoop actief helpen om die leads om te zetten in betalende klanten.
Dit virtuele verkoopboeken is ontworpen om u te helpen op uw reis naar effectievere virtuele verkoopresultaten. Dit playbook, voornamelijk gemaakt voor B2B -marketeers, zal u helpen om een ​​beter inzicht te krijgen in de fundamentele principes die marketing moet hebben om virtuele verkoopactiviteiten te verbeteren en bij te dragen aan de bottom line.
Dit playbook zal dekken:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ON24 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ON24 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van ON24