Skip to content Skip to footer

Microsoft legt LinkedIn CRM -strategie uit

Gepubliceerd door: Microsoft

U hebt gedurfde ambities voor uw verkoopteam. U wilt de productiviteit - en nodig heeft. Maar het succes van uw verkoopteam wordt verstikt door silo's. Het is geen wonder dat ze het moeilijk hebben wanneer hun transactiesystemen, sociale netwerken en productiviteitstools gescheiden zijn.
Met de Sales-oplossing van de Microsoft-relatie kunt u de kracht van een-op-een relatie verkopen door de verkoopervaring te verenigen. En u kunt helpen uw verkopers te machtigen met slimme inzichten die klanten betrekken en verrukken. Het combineert Dynamics 365 voor Sales met LinkedIn Sales Navigator om verkopers te helpen de juiste klanten te identificeren - en het juiste moment en de manier om met hen in contact te komen.
Lees het kernrapport dat zegt dat teams die de verkoopoplossing van de Microsoft-relatie gebruiken de productiviteit met 12-15 procent ** verhoogde.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Microsoft contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Microsoft websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 4 pagina's

Meer bronnen van Microsoft