Skip to content Skip to footer

De definitieve gids voor het scoren

Gepubliceerd door: Marketo

Waarom zou ik de definitieve gids voor het scoren van lood lezen?
Leadscore biedt verkoop met meer gekwalificeerde leads, waardoor uw organisatie een betere manier krijgt om uw hoogwaardige human resources te gebruiken. Het is een geweldige manier om de conversieratio's van uw verkoopteam te verbeteren en de omzet te verhogen.
Deze gids helpt bedrijven te begrijpen waarom, hoe en wanneer het scoren van leads scoren en de uitvoering met best practices en gemakkelijk te gebruiken werkbladen moeten verbeteren. Met het scoren van lead kunt u het huidige belang van een prospect bepalen in uw bedrijf en die informatie gebruiken om scherper, relevantere betrokkenheid te stimuleren en de verkoopcyclus te versnellen door een prospect vooruit te helpen de eerste keer dat ze hun hand opsteken.
Of u nu een hoofdscore -pro bent of net aan de slag bent, deze scoretactieken, casestudy's en meettips zullen uw praktijken transformeren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Marketo contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Marketo websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 51 pagina's

Meer bronnen van Marketo