Skip to content Skip to footer

Global Trends Study

Gepubliceerd door: Sitecore

Personalisatie van digitale ervaring is een belangrijke prioriteit voor wereldwijde bedrijfsleiders en investeringsplannen voor uitgebreide mogelijkheden groeien.
Gegevens- en analyse- en technologieplatforms zijn topinvesteringsprioriteiten in 2019 zonder tekenen van vertraging tot 2021.
Inhoud is een cruciaal element van het ecosysteem van de digitale ervaring en wereldwijde leiders zijn gericht op het opschalen van hun productieproductiemogelijkheden.
Hoewel marketingleiders en leidinggevenden op C-niveau duidelijk het belang van personalisatie van digitale ervaringen erkennen, lijkt de meerderheid hun huidige mogelijkheden te overschatten.
Wereldwijde leiders hebben veel van de cruciale prioriteiten geïdentificeerd die nodig zijn voor personalisatie van digitale ervaringen, maar de meeste missen nog steeds de strategische plannen, gegevenspraktijken, platformmogelijkheden en budgetten die nodig zijn om hun mogelijkheden te versnellen en te verbeteren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sitecore contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sitecore websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 53 pagina's

Meer bronnen van Sitecore