Skip to content Skip to footer

Marketing 101: Marketing van sociale media in het donker

Gepubliceerd door: IBM

Dark Social is een belangrijke en groeiende uitdaging die marketeers serieus moeten nemen.
Er is een groeiende hoeveelheid bewijs om aan te tonen dat consumenten in toenemende mate privé delen, bijvoorbeeld via berichten -apps zoals WhatsApp en Messenger, in plaats van op openbaar toegankelijke sociale netwerken waar merken gemakkelijker kunnen luisteren en volgen, wat er wordt gezegd over hen, en wat wordt gedeeld.
Simpel gezegd, Dark Social deelt dat niet nauwkeurig kan worden gemeten door een platform voor digitaal analyses. Dit vormt een belangrijke uitdaging voor marketeers die de impact van hun inhoud op klantreizen en het pad naar aankoop willen begrijpen.
Download dit whitepaper nu voor meer informatie over Dark Social en de groeiende impact die het kan hebben op marketeers.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord IBM contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. IBM websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van IBM