Skip to content Skip to footer

6 Vragen die elke CPG -leider moet beantwoorden om groeiplannen voor bedrijfsgroei te leveren

Gepubliceerd door: Sopheon

CPG bedrijfsleiders op elk niveau van de onderneming zijn verantwoordelijk voor het leveren van groei. Dit geldt niet alleen voor algemene managers, maar ook voor Pandl-eigenaren op lager niveau, zoals merkmanagers, categoriemanagers, kanaalmanagers, regionale managers en zelfs proces- en fabrieksmanagers die een groei van de winstgevendheid moeten opleveren.
Om dit te doen, moeten deze leiders een gevarieerde reeks portfolio-investeringen voor nieuwe producten beheren en voor producten op de markt die hun basisbedrijf vormen. Helaas kunnen de meeste bedrijfsleiders zelfs in het tijdperk van big data de portefeuille -inzichten niet krijgen die ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat hun groeiplannen worden bereikt.
Zonder consistente, nauwkeurige en tijdige antwoorden op deze fundamentele vragen van portefeuilles, is de groei inconsistent en incrementeel, doelen gemist en bedrijven kunnen geen nieuwe marktkansen veroveren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sopheon contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sopheon websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Sopheon