Skip to content Skip to footer

Creatieve trends 2022

Gepubliceerd door: Adobe

De ernst van het leven tijdens de pandemie heeft zijn tol geëist. Moe van het alledaagse en vertrouwde, zijn mensen zorgelooser, opgewekt en vreugdevol dan ze op zoek zijn naar herverbinding, ontsnappen aan verveling en positiviteit in het nieuwe jaar.
Het Creative Trends Report 2022 combineert consumenteninzichten met uitgebreid onderzoek naar trending visuals, sociaal-economische ontwikkelingen en wereldwijde verhalen om de meest relevante visuele, ontwerp- en bewegingstrends te voorspellen om het hele jaar door creatieve, marketing- en klantenservingbehoeften te begeleiden .
Lees verder om visuele gedachte -starters en thematische collecties van beweging, de natuur, de metaverse en positiviteit samengesteld te verkennen om u te helpen de curve voor te blijven.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 23 pagina's

Meer bronnen van Adobe