Skip to content Skip to footer

De totale economische impact ™ van Docusign CLM

Gepubliceerd door: DocuSign

Docusign biedt een Contract Lifecycle Management (CLM) -oplossing die fungeert als een gecentraliseerde, cloudgebaseerde repository voor externe en interne contracten van klanten. CLM voorziet in de automatisering en orkestratie van eerder handmatige taken voor geabarterde workflows.
Docusign heeft Forrester Consulting de opdracht gegeven om een ​​Studie van Economic Impact ™ (TEI) uit te voeren en het potentiële rendement op beleggings (ROI) ondernemingen te onderzoeken, kunnen zich realiseren door Docusign CLM in te zetten. Het doel van deze studie is om lezers een kader te bieden om de potentiële financiële impact van Docusign CLM op hun organisaties te evalueren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 26 pagina's

Meer bronnen van DocuSign