Skip to content Skip to footer

Hoe ‘het Zwitserse zakmes van gegevensbeheer’ gegevensverlies van derden aanpakt

Gepubliceerd door: Tealium

Van print tot digitaal, van geschreven tot gesproken woorden en daarna, JYSK Fynske Medier (JFM) is de op een na grootste Deense nieuwsuitgever en mediagroep. Het is de drijvende kracht achter meer dan 75 kranten, een breed scala aan nieuwssites en digitale merken. Dit omvat zijn advertentie- en communicatiebureau, Step, waar JFM technologie en gegevensprojecten uitvoert voor de mediagroep.
Het JFM-team dat bij STEP was gebaseerd, realiseerde zich dat de verkoop van het publiek kon worden bedreigd door de nieuwe gegevensvoorschriften van derden en Advanced Intelligent Tracking Prevention (ITP). Het moest een efficiëntere manier vinden om klantgegevens uit de eerste partij te verzamelen en te analyseren.
JFM introduceerde en implementeerde Tealium's Audientestream CDP- en IQ -tagbeheer om de gaten te sluiten die zijn achtergelaten door de vorige DMP en om de nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Downlaod deze case study om de voordelen te zien die tealium audiencestream en IQ -tagbeheer voor uw bedrijf kunnen hebben.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Tealium contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Tealium websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Case Study Lengte: 2 pagina's

Meer bronnen van Tealium