Skip to content Skip to footer

Zoeken, sociale en e -commerce gids

Gepubliceerd door: Marin Software

Om echt contact te maken met klanten, moeten merken naadloos werken tijdens zoekopdrachten, sociale en e -commerce. Door te begrijpen wat elk kanaal biedt en hoe ze elkaar aanvullen, kunnen adverteerders een uniforme klantervaring creëren die betere resultaten oplevert.
Inzichten uit het klantenbestand van Marin Software tekenen, laat deze handleiding zien hoe marketeers topprestaties kunnen bereiken wanneer ze deze kanalen samenbrengen. Dit vereist afgestemde berichten, campagnedoelstellingen en gemengde gegevens over Google, Facebook, e -commerce marktplaatsen en anderen. Het is duidelijk dat het hebben van een over-kanaal beeld van de prestaties de beste manier is om succes te meten en uw campagnes te verfijnen.
In deze gids zal Marin Software het belang benadrukken van het holistisch kijken naar uw advertentieprogramma, met bruikbare tactieken voor het optimaliseren van de hele klantreis.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Marin Software contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Marin Software websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 40 pagina's

Meer bronnen van Marin Software