Skip to content Skip to footer

De ultieme CX Agent Guide

Gepubliceerd door: NICE inContact

Klanten hebben technologie omarmd om alle aspecten van het dagelijkse leven te beheren, waardoor een digitale verstoring wordt opgezet die voor altijd de manier waarop bedrijven met hen omgaan, heeft veranderd. Klanten willen niet alleen dat je zo digitaal vloeiend bent als ze zijn - ze verwachten ook meer persoonlijke service. Om u te helpen bij het navigeren door de werkzaamheden van het personeelsbestand van de digitale verschuiving, hebben we advies opgesteld van toonaangevende experts van klantervaring, succesverhalen en het nieuwste onderzoek naar de ultieme gids.
Download nu om meer te weten te komen over het inhuren, trainen, onboarding en meetagenten in een digitale eerste wereld.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord NICE inContact contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. NICE inContact websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 43 pagina's

Meer bronnen van NICE inContact