Skip to content Skip to footer

ROI -gids

Gepubliceerd door: Amplitude

Amplitude is een platform voor productinformatie dat teams over de hele wereld helpt hun klantgegevens te gebruiken om gebruikersgedrag, klantbehoud, omzet en meer te begrijpen.
Om de voordelen en kosten in verband met een investering in amplitude beter te begrijpen, voerde Nucleus een diepgaand rendement op investerings (ROI) van verschillende klanten met behulp van het amplitudeplatform.
De volgende directe en indirecte voordelen vertegenwoordigen die het meest ervaren door de in dit rapport geanalyseerde bedrijven en vormden het grootste deel van het rendement.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Amplitude contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Amplitude websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 18 pagina's

Meer bronnen van Amplitude