Skip to content Skip to footer

De State of Contact Center -transformatie in de nieuwe digitale wereld

Gepubliceerd door: NICE inContact

De effecten van de pandemie hebben het tempo van verandering in contactcentra aanzienlijk versneld en er is geen terug te keren naar hoe dingen waren. Vernieuwde de mogelijkheid om fysieke winkels en kantoren te bezoeken, wendden klanten zich tot het contactcentrum en de websites van bedrijven om hun vragen te beantwoorden. De agentrol in het digitale contactcentrum is al uitgebreid om complexe zaken aan te kunnen, maar zal ook nodig zijn om de klant gedurende hun hele reis te ondersteunen.
Download nu om de manieren te verkennen waarop het digitaal getransformeerde contactcentrum de mogelijkheden en resultaten van organisaties zal verbeteren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord NICE inContact contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. NICE inContact websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 27 pagina's

Meer bronnen van NICE inContact