Skip to content Skip to footer

2021 Digitale trends - Retail in Focus

Gepubliceerd door: Adobe

In de afgelopen jaar hebben retailers voor ongekende uitdagingen geconfronteerd. De noodzaak om zich snel aan te passen aan het verschuiven van trends van de consument is nog nooit zo duidelijk geweest. Voor retailers die het goed doen, is er een enorme kans om in betere vorm dan ooit uit de Covid-19-crisis te komen.
Dit rapport Econsultancy/Adobe is gebaseerd op de antwoorden van meerkanaals en online retailers op de 2021 Digital Trends Survey. Het onderzoekt de strategieën en tactieken die worden geprioriteerd door bedrijven in de detailhandel en onderzoekt verschillen tussen toppresterende bedrijven en die in de mainstream.
Het rapport benadrukt hoe omnichannel -strategieën die zowel digitale interacties als traditionele winkelomgevingen omarmen, cruciaal zijn voor succes, en hoe organisaties een geïntegreerde technologie nodig hebben waarmee ze een groeiend scala aan gegevensbronnen kunnen combineren om een ​​enkele weergave van de consument te vormen.
Download nu!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 17 pagina's

Meer bronnen van Adobe