Skip to content Skip to footer

Het pad naar een denkende supply chain

Gepubliceerd door: IBM

De supply chain ervaart een periode van significante verandering. Het veranderen van zakelijke en klantvereisten zijn nieuwe en grotere druk op het bedrijf uitoefenen, en opkomende technologieën bieden intrigerende manieren van werken.
Digitale transformatie is inderdaad klaar om de supply chain diepgaand te veranderen dan enig ander functioneel gebied en dramatischer dan op enig moment in zijn geschiedenis.
In de context van de uitdagingen waarmee supply chains worden geconfronteerd, zowel nu als in de toekomst, wordt het duidelijk dat de oude manieren van werken niet voldoende zullen volstaan ​​en dat zelfs de beste prestaties van vandaag waarschijnlijk niet goed genoeg zijn in de toekomst
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord IBM contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. IBM websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van IBM