Skip to content Skip to footer

Marketing en IT: The Digital Transformation Dream Team

Gepubliceerd door: Sitecore

Merken moeten meer controle nemen over hoe ze klanten betrekken. Om dit mogelijk te maken, marketing en het moet de krachten bundelen.
Om succes te vinden in de wereld van vandaag, richten bedrijven hun aandacht op het leveren van ervaringen en het creëren van verbindingen via digitale kanalen. Online en offline kanalen zijn niet langer evenwichtig, met de schalen die tippen ten gunste van online ervaringen. Naarmate het evenwicht verschuift naar digitale betrokkenheid, wordt digitale transformatie een toenemende prioriteit voor de groei van de organisatie.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sitecore contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sitecore websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van Sitecore