Skip to content Skip to footer

Verkoop opnieuw uitvinden: 5 imperatieven voor de toekomst

Gepubliceerd door: Slack

De omwentelingen van 2020 creëerden een kans voor verkoopteams om te heroverwegen hoe ze opereren in een werk-from-overal wereld. De synchrone, persoonlijke verkoopvloer is verleden tijd. De vertegenwoordigers van vandaag hebben een digitaal hoofdkantoor nodig voor verkoop - een plaats waar werk tussen teams, klanten en partners stroomt, ongeacht waar ze zich hebben gevestigd of wanneer ze werken.
We hebben gesproken met zakelijke en verkoopleiders in industrieën en landen over wat werkt en wat de volgende is. Vijf thema's kwamen naar voren die het tijdperk van het digitale hoofdkantoor zullen domineren.
Download de volledige gids om te zien wat deze thema's betekenen voor verkoopleiders en hoe verkooporganisaties bij enkele van 's werelds meest succesvolle bedrijven hun digitale hoofdkantoor bouwen voor verkoop met Slack.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Slack contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Slack websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, , , ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 38 pagina's

Meer bronnen van Slack