Skip to content Skip to footer

2022 Staat van klantervaringstechnologie

Gepubliceerd door: RingCentral

Business and Technology Leaders bij groot en klein, in meerdere industrieën, hebben klanttevredenheid geïdentificeerd als een topprioriteit. In het contactcentrum zijn ze aanzienlijk meer gericht op het waarborgen van klanttevredenheid dan over het bereiken van de productiviteit van agent. Om solide successtatistieken te bereiken, hebben ze een goed gedefinieerde klantervaring (CX) -strategie nodig die wordt ondersteund door een innovatieve technologiepartner.
Dit rapport zal details over de bovengenoemde technologische trends bespreken, ondersteund door gegevens van metrigy -onderzoeksstudies.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord RingCentral contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. RingCentral websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van RingCentral