Skip to content Skip to footer

Klantenservice opnieuw uitvinden

Gepubliceerd door: Slack

De omwentelingen van 2020 creëerden een kans voor klantenserviceteams om de servicelevering te heroverwegen en hoe ze de mensen die zo'n belangrijk werk doen het beste kunnen ondersteunen.
Om te begrijpen hoe de toekomst eruit zou kunnen zien, hebben we gesproken met bedrijven en klantenservice leiders in industrieën en landen over wat daarna komt. Er kwamen vijf thema's naar voren die de nieuwe wereld van het werk zullen domineren.
Download onze nieuwste gids om te zien hoe de vijf thema's zich vertalen in imperatieven voor servicegewerkers en hoe toonaangevende klantenserviceorganisaties de uitdagingen met Slack aangaan.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Slack contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Slack websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 25 pagina's

Meer bronnen van Slack