Skip to content Skip to footer

Hoe de digitale openbare bibliotheek helpt bij het creëren van unieke ervaringen voor 5,5 miljoen gebruikers

Gepubliceerd door: Mapp Cloud

De digitale openbare bibliotheek is een vereniging die de digitale diensten voor hun bibliotheekleden en het publiek beheert en beheert. Het is de verantwoordelijkheid van de vereniging om een ​​platform te ontwikkelen en te onderhouden voor websites waarmee openbare bibliotheken hun online materialen en fysieke catalogi beschikbaar kunnen maken voor het publiek, samen met alle andere relevante bibliotheekdiensten en informatie.
Deze case study onderzoekt de technologische uitdagingen waarmee de digitale openbare bibliotheek werd geconfronteerd en hoe MAPP uitgebreide oplossingen bood om de online aanwezigheid op de digitale openbare bibliotheek te helpen stimuleren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Mapp Cloud contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Mapp Cloud websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Case Study Lengte: 3 pagina's

Meer bronnen van Mapp Cloud