Skip to content Skip to footer

Inzicht in de toekomst van e-commerce personalisatie

Gepubliceerd door: A/B Tasty

E-commerce professionals merken vaak dat ze tegenstrijdigheden navigeren, opties wegen en over het algemeen een evenwichtsoefening uitvoeren terwijl ze hun website-optimalisatiestrategie bouwen.
Een kijkje nemen in wat consumenten echt nadenken over hun eigen ervaringen online winkelen kan enorm nuttig zijn. Als een kompas, startpunt of realiteitcontrole voor het uitvoeren van een e-commerce website-personalisatie en optimalisatiestrategie, bieden consumenteninzichten de onbewerkte gegevens om een ​​e-commerce-ervaring van stroom te voorzien die zoveel mogelijk vakken vinkt voor zoveel mogelijk belanghebbenden.
Deze serie voor consumentenperspectieven werd gelanceerd om professionals voor conversiersnelheidsoptimalisatie in Noord -Amerika en Europa te bieden aan enkele van deze inzichten. Het volgende rapport onderzoekt de resultaten van onze eerste van dergelijke studies.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord A/B Tasty contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. A/B Tasty websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 19 pagina's

Meer bronnen van A/B Tasty