Skip to content Skip to footer

Overtreffen de concurrentie in financiële diensten met volledige en naadloze samenwerking

Gepubliceerd door: Adobe Workfront

In 2020 werd de financiële dienstverlening gedwongen tot een plotselinge versnelling van digitale transformatie na het begin van de Covid-19-pandemie.
Naarmate we een post-pandemische toekomst ingaan, denken bedrijven in de sector nu veel strategischer na over hun technische infrastructuur, om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de veranderende digitale eisen van bedrijven en consumenten.
Download onze korte gids voor organisaties voor financiële dienstverlening om erachter te komen hoe de concurrentie in een zich ontwikkelende en zwaar gereguleerde industrie te overtreffen, met volledige en naadloze samenwerking.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe Workfront contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe Workfront websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Adobe Workfront