Skip to content Skip to footer

2021 Digitale trends: financiële diensten en verzekeringen in focus

Gepubliceerd door: Adobe

Tijdens de coronaviruspandemie werd de sector van de financiële dienstverlening een extra hulpdienst, waardoor klanten hun geld hielpen tijdens diep verontrustende en onzekere tijden te beheren.

Hoewel de perioden van lockdown een uitdaging waren, openden ze ook nieuwe kansen voor de sector. Meer hybride werkmethoden bleken een effectieve manier te zijn om human resources te beheren, innovaties in externe werktechnologieën die van theoretisch en experimenteel naar praktisch en permanent zijn verhuisd. Digitale first merken zagen hun aanpak gevalideerd, terwijl oudere merken hun transformatieprogramma's versnelden.
Dit rapport onderzoekt de huidige status van de digitale adoptie -inspanningen van de financiële dienstverlening, beoordeelt de uitdagingen die nog steeds een volledig gerealiseerde transformatie in de weg staan, analyseert hoe leiders in de sector die uitdagingen naderen en doen aanbevelingen voor volgende stappen op de digitale stappen reis.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van Adobe