Skip to content Skip to footer

Nieuw tijdperk in ervaringsrapport

Gepubliceerd door: Adobe

We hebben allemaal de wijdverbreide impact van de Covid-19-pandemie ervaren. Vanuit een zakelijk perspectief heeft de pandemie veranderingen teweeggebracht in de manier waarop we werken, de manier waarop we contact maken met klanten en collega's, en de manier waarop we ervaringen creëren en afleveren in dit nieuwe, digitaal-eerste tijdperk.
Samen met London School of Economics (LSE) wilden we dit nieuwe tijdperk niet alleen in ervaring definiëren, maar ook om te onderzoeken hoe merken erin kunnen slagen, vooral wanneer dergelijke belangrijke verandering heeft plaatsgevonden.
Gedurende het rapport hoor je van progressieve leiders bij enkele van 's werelds grootste merken, omdat ze hun aanpak onthullen om de rijkdom aan uitdagingen en kansen te behandelen die worden blootgesteld door de Covid-19-pandemie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 22 pagina's

Meer bronnen van Adobe