Skip to content Skip to footer

Hoe Dam ROI te meten: bereken de bottom-line voordelen van digitaal activabeheer

Gepubliceerd door: Bynder

Naarmate marketingorganisaties meer technologisch gedreven worden, evolueren Digital Asset Management (DAM) -systemen naar een essentieel onderdeel van de technische infrastructuur. Om impactvolle merkinteracties te creëren in een zeer gefragmenteerd media -landschap, moeten marketeers vertrouwen op een uitgebreid netwerk van medewerkers en technologieplatforms.
Het berekenen van de volledige waarde van een digitaal managementsysteem - en het financiële rendement dat het biedt - is ingewikkeld. Met dat in gedachten is de financiële zaak voor DAM goed ingeburgerd.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Bynder contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Bynder websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van Bynder