Skip to content Skip to footer

De rol van CIO in een wereld waar ervaring regeert

Gepubliceerd door: Adobe

In de afgelopen jaren is de rol van CIO geëvolueerd om te voldoen aan een bredere reeks verantwoordelijkheden en ambities. De pandemie heeft zijn rol gespeeld met de versnelling van digitale transformatieprojecten. De verschuiving in verwachtingen van gebruikerservaringen blijft echter veranderen. Daarom zijn CIO's nu belast met de verantwoordelijkheid om echt unieke ervaringen voor zowel hun werknemers als klanten te ondersteunen.
In dit rapport onderzoeken we de complexiteit van het zijn van een CIO in een wereld waar ervaring regeert. We schetsen hoe we kunnen slagen in een rol waarbij niet alleen het jongleren van verschillende bewegende delen omvat, maar ook een die blijft groeien. Lees nu om meer te weten te komen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Adobe