Skip to content Skip to footer

Tophulpmiddelen om te gebruiken met Salesforce

Gepubliceerd door: DocuSign

Salesforce is een CRM -platform (Customer Relationship Management) in de cloud en biedt bedrijven een enkele weergave voor alle klantinteracties, tussen afdelingen. Meer dan 150.000 organisaties van elke omvang gebruiken momenteel Salesforce om hun bedrijf te laten groeien en te slagen.
Met de Docusign Agreement Cloud voor Salesforce kunnen organisaties zaken sneller doen, met minder risico, lagere kosten en een betere ervaring voor klanten en werknemers. Een perfect voorbeeld is Salesforce zelf, dat docusign esignatuur gebruikt bij duizenden verkopers en meerdere afdelingen binnen het bedrijf.
In dit e -boek belichten we een handvol van de meest waardevolle applicaties die beschikbaar zijn voor Salesforce -gebruikers voor het versnellen van overeenkomsten.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van DocuSign