Skip to content Skip to footer

Radicale klantenservice innovatie stimuleren

Gepubliceerd door: ServiceNow

Hoe het de klantenservice kan helpen zich aan te passen aan veranderende eisen in een onvoorspelbare wereld.
De klanten van vandaag staan ​​voor ongekende uitdagingen - wat betekent dat ze radicaal nieuwe verwachtingen hebben voor servicelevering. Om aan deze verhoogde verwachtingen te voldoen, kijken serviceteams ernaar om de innovaties te bieden die hen kunnen helpen om antwoorden op de behoeften van klanten te stroomlijnen en te automatiseren en gepersonaliseerde praktische ondersteuning te bieden.
In dit e -boek leert u hoe klantenservice en het kan samenwerken om:
U vindt ook een checklist voor het stimuleren van klantenservice-innovatie en real-life casestudy's van klanten die hun eigen klantervaring hebben getransformeerd.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow