Skip to content Skip to footer

Hoe moderne CRM's de top 5 marketingpijnpunten aanpakken

Gepubliceerd door: Zoho CRM

Voor verkoop- en marketingleiders die actief zijn in de hedendaagse hypercompetitieve wereld, kan hun CRM-systeem het verschil zijn tussen succes en falen. Een goede CRM zou hen moeten helpen meer aanwijzingen te brengen in voedingsstromen en ze sneller om te zetten. Een uitstekende CRM kan hen helpen de gepersonaliseerde diensten te leveren die consumenten nu verwachten en bieden de superieure ervaringen die hun klanten loyaal houden.
Meer dan 90% van de bedrijven met meer dan tien mensen heeft een CRM -systeem, dus de kans is groot dat u als attente professional in een enterpriselevel -organisatie bekend bent met de voordelen die uw software zou moeten leveren. De economische turbulentie van de afgelopen jaren heeft echter de digitalisering van klantgerichte processen versneld, gegevensprivacywetten zijn in constante flux en hulpmiddelen zoals AI helpen de waarde die CRM aan uw organisatie kan leveren opnieuw voor te stellen. Kun je er zeker van zijn dat je CRM -systeem deze wijzigingen bijhoudt?
Dit e-boek benadrukt vijf tell-tale tekenen dat het misschien tijd is om uw softwareselectie op te schudden-en hoe een toonaangevend CRM-systeem kan helpen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Zoho CRM contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Zoho CRM websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Zoho CRM