Skip to content Skip to footer

4 eigenschappen van effectieve hulpmiddelen op afstand

Gepubliceerd door: GoTo

De evaluatiegids van een IT -koper voor hoger onderwijs.
De COVID-19-pandemie heeft de manier veranderd hoe onderwijs wordt geleverd in hogere ED-instellingen, en als gevolg daarvan hebben het teams nodig van hun ondersteuningsinstrumenten. Campus Help -bureaus zijn overspoeld met technische ondersteuningsverzoeken en uitdagingen naarmate scholen hun afhankelijkheid van technologie vergroten. En scholen zijn afhankelijk van het om veerkrachtig en veilig te blijven.
De complexe hogere ED -omgevingen van vandaag vereisen een flexibele, responsieve en veilige externe ondersteuningsoplossing. Deze evaluatiegids helpt IT -managers de juiste hulpstool op afstand te selecteren die geschikt is voor de hedendaagse behoeften van het hoger onderwijs.
Download dit e -boek om meer te leren

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord GoTo contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. GoTo websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van GoTo