Skip to content Skip to footer

De zaak voor een Marketing Content Hub

Gepubliceerd door: Sitecore

Uw klanten verwachten memorabele momenten op elk touchpoint van het merk. En wanneer u websites, sociale pagina's, blogs en mobiele inhoud hebt om te overwegen, kan het onmogelijk zijn om alles met kwaliteit en snelheid te leveren. Dat is de reden waarom 97% van de marketeers zegt dat het produceren van voldoende inhoud om aan de behoeften van hun organisatie te voldoen, hun grootste zorg is. Toch is het een ontmoedigende taak om de systemen, gegevens en processen te naaien die nodig zijn om het maken en leveren van inhoud op schaal op schaal te beheren. En met de huidige content-personalisatiemandaat gelaagd bovenop deze werkstroom, wordt de ontmoedigende taak een volledige crisis.
Deze nieuwe stichting heeft een eenvoudige naam, maar de kracht ervan is transformationeel - we noemen het een 'content hub'. In deze gids zullen we de case voor deze oplossing verkennen en uitleggen hoe het u kan helpen uw marketingactiviteiten te verhogen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sitecore contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sitecore websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 26 pagina's

Meer bronnen van Sitecore