Skip to content Skip to footer

Digital Asset Management vs. Dropbox, Box en Wetransfer

Gepubliceerd door: Bynder

Organisaties werken zelden op manieren die oplossingen voor één functie volledig kunnen herbergen, en teams werken meestal beter in gecentraliseerde omgevingen die bevorderlijk zijn voor samenwerking. Als het gaat om digitale media, kunnen sommige platforms voor opslag zijn, andere kunnen voor LE -transfers zijn, maar een damplatform is waar inhoud echt leeft. Het is de enkele plaats waar digitale activa - of inhoud of media - worden gemaakt, beheerd en opgeslagen.
Als u een team bent dat inhoud op een dynamische manier moet maken, beheren en opslaan, is Dam een ​​richting die het overwegen waard is.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Bynder contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Bynder websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van Bynder