Skip to content Skip to footer

Relatiemarketing: inkomsten opdrijven, gepersonaliseerde ervaringen creëren en een unieke waarde -uitwisseling in de hele levenscyclus van de klant leveren

Gepubliceerd door: Selligent by Marigold

Met de recente drang naar de privacy van consumenten in het afgelopen decennium, verandert het milieu voor merkmarketeers snel. Naarmate de wereld evolueert, doet dat ook de behoefte aan verbeterde marketingstrategieën.

De enige weg vooruit voor marketeers is om te beginnen met het opbouwen van een relatie met consumenten. Dit is de basis van een marketingstrategie die bekend staat als relatiemarketing. Gebaseerd op de vier pijlers van acquisitie, betrokkenheid, personalisatie en retentie, is relatiemarketing de sleutel tot het opbouwen van langdurige verbindingen en het besturen van inkomsten.

In dit e -boek zullen we u kennis laten maken met relatiemarketing, het concept dat niet alleen uw strategie zal transformeren, maar ook hoe uw merk op fundamenteel niveau omgaat met klanten en consumenten. Je zult ook succesverhalen lezen van merken zoals American Airlines, Salling Group, Boden en meer!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Selligent by Marigold contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Selligent by Marigold websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 32 pagina's

Meer bronnen van Selligent by Marigold