Skip to content Skip to footer

De digitale hoofdkantoor toolkit

Gepubliceerd door: Slack

Recente gebeurtenissen hebben ons aangetoond dat we overal effectief, creatief en productief kunnen werken - zelfs te midden van een pandemie. We hebben alternatieve werkuren aangenomen, we zijn verhuisd, we hebben onverwachte Zoom -cameeën verwelkomd en we moeten onze collega's op een meer menselijk niveau kennen. We weten dat deze nieuwe manier van werken werkt en werknemers zullen deze flexibiliteit in de toekomst verwachten. Onderzoek van het Future Forum toont aan dat 93% van de kenniswerkers een flexibel schema willen, terwijl 76% flexibiliteit op locatie wil.
Download nu om te ontdekken hoe toonaangevende organisaties hun tips delen voor het ondersteunen van samenwerking op de werkplek - ongeacht waar of wanneer dat werk gebeurt.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Slack contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Slack websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van Slack