Skip to content Skip to footer

Handel en transacties

Gepubliceerd door: DocuSign

Voor veel bedrijven staat het verkoopteam centraal in zijn winstgevendheid. Het vermogen om efficiënt te werken heeft geen invloed op de onderste regel. Er zijn ook wettelijke en regelgevende overwegingen.
Overeenkomsten, gegenereerd door verkoop, zijn de primaire bron van de groei van een bedrijf. Ze ondersteunen de commerciële prestaties van de hele organisatie. Maar hoewel digitale automatisering, cloud en mobiel vaak worden gebruikt om andere delen van het bedrijf te optimaliseren, zijn veel processen die verband houden met verkoopovereenkomsten nog steeds handmatig.
Deze verouderde aanpak maakt middelen af, creëert nalevingsrisico en kan zelfs deals in gevaar brengen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van DocuSign