Skip to content Skip to footer

Hoe u briljante digitale ervaringen met low-code kunt versnellen

Gepubliceerd door: OutSystems

In verschillende industrieën knopen meer behendig concurrenten aan de hielen van bedrijfsreuzen. Het slagveld is klantervaring. De favoriete wapens zijn digitaal. Het tempo van innovatie is meedogenloos.
Digitale innovatie is notoir hard en helaas, als je duizenden of miljoenen klanten hebt om gelukkig te blijven, heb je waarschijnlijk verschillende andere dingen die ze in de weg staan ​​om ze te verrukken met 'sprankelende' nieuwe digitale ervaringen. Deze obstakels bieden een open deur voor digitale disruptors en startups die niet door een dergelijke complexiteit worden afgewogen.
Er kan veel worden geleerd uit de vijf casestudy's in dit boek - ze tonen aan dat in de race om de harten en geesten van klanten, het omarmen van low -code cruciaal kan zijn om concurrenten in te halen. Download nu om meer te weten te komen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord OutSystems contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. OutSystems websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van OutSystems