Skip to content Skip to footer

De snelheid van verandering: hoe snel ben je?

Gepubliceerd door: OutSystems

De wereldwijde pandemie en impact van lockdown is een enorme schok geweest voor de economie en ons dagelijks leven. Terwijl een 'nieuw normaal' zich ontwikkelt, lijkt de voortzetting van verstoring nog enige tijd een zekerheid te komen.
Inintimnuity en aanpassingsvermogen zullen de kritische factoren zijn die het lot van organisaties bepalen. Verandering gebeurt met elke vorm van organisatie met een ongekende snelheid. Dit voorjaar hebben we 2.200 IT -professionals en senior IT -leiders onderzocht om erachter te komen hoe snel hun organisaties kunnen reageren op verandering, en we vroegen hen om te delen wat hen meer (of minder!) Maakte voor verandering.
Dit rapport biedt inzichten waarin organisaties de race leiden in snelheid en aanpassingsvermogen als we een nieuw tijdperk van digitale urgentie betreden.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord OutSystems contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. OutSystems websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van OutSystems