Skip to content Skip to footer

Pad naar personalisatie: de 9 sleutels tot het aansturen van sterkere relaties

Gepubliceerd door: Sitecore

Elke marketeer die zijn gewicht waard is in leads kent de voordelen van personalisatie - en toch heeft een verrassend groot aantal bedrijven deze strategische tactiek niet volledig omarmd.
Doorgaans zien senior marketingprofessionals personalisatie als een tweesnijdend zwaard. Aan de ene kant is er geen twijfel dat consumenten en endusers gepersonaliseerde ervaringen en op maat gemaakte aanbevelingen via kanalen waarderen.
Aan de andere kant wordt aangenomen dat het vooruitzicht om die unieke digitale reizen uit te bouwen door de vereiste inhoud te maken en de gegevens te beheren om het hele proces te voeden, veel te complex lijkt. Het goede nieuws? Toonaangevende merken uit de branche laten zien dat het tegenovergestelde waar is.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sitecore contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sitecore websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 20 pagina's

Meer bronnen van Sitecore