Skip to content Skip to footer

De gids van de IT -expert voor AI en content management.

Gepubliceerd door: Adobe

Meer dan 60 procent van de CIO's zegt dat kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning over vijf jaar van cruciaal belang zijn voor hun bedrijf. Terwijl merken blijven zoeken naar manieren om op te vallen tussen concurrenten, wenden steeds meer zich tot AI. Maar ze hebben wat begeleiding nodig over waar ze moeten beginnen en hoe ze succesvol kunnen zijn.
Een van de meest opwindende gebieden waar AI al een sterke impact heeft gehad, is contentbeheer. Van gepersonaliseerde inhoud en activa -tagging tot inhoudsproductie en A/B -testen, hier zijn enkele van de grootste mogelijkheden voor IT -teams als het gaat om AI en contentbeheer.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorie├źn:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Adobe