Skip to content Skip to footer

Een samenwerkingsplatform kiezen - 8 vragen die elke IT -leider zou moeten stellen

Gepubliceerd door: Slack

Software heeft elke zakelijke discipline getransformeerd. Na de eerste stappen die per e -mail, conferenties en chat -apps zijn gemaakt, is de voortgang in samenwerking geplateaed. We hebben nog veel meer apps om ons te helpen, maar ons werk is veel meer gefragmenteerd en high-fictie dan ooit tevoren. En het verstopt werk in de hele zakelijke wereld.
Als IT -leider bevindt u zich in een unieke positie om verandering te stimuleren, waardoor werk in het hele bedrijf wordt verbeterd. Lees nu voor de 8 vragen die u moet stellen bij het kiezen van een samenwerkingshub voor uw bedrijf.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Slack contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Slack websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorie├źn:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 18 pagina's

Meer bronnen van Slack