Skip to content Skip to footer

Box voor bankieren

Gepubliceerd door: Box

Vereenvoudig bankieren voor uw klanten in de cloud
Ik ging naar het bankwezen om papier te pushen en formulieren in te vullen. Je dagelijkse baan hoeft niet zo moeilijk te zijn.
We weten dat u te maken hebt met stijgende klantverwachtingen, het veranderen van governance en nalevingsbeleid en groeiende concurrentie. Samenwerking is wijdverbreid geworden, waardoor het delen en beveiligen van gevoelige bestanden voor uw klanten, derden, apparaten en apps des te kritischer wordt.
Vereenvoudig hoe u werkt met cloudinhoudsbeheer. Wanneer u dat doet, elimineert u inhoudsilo's, beveiligt u gegevens over uw bank en bouwt u duurzame relaties op met uw belangrijkste bezit van allemaal: uw klanten.
Leer hoe u de inhoud die uw bank kan doorstaan ​​beter kunt beheren door het vakje uit te checken voor bankieren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Box contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Box websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Box