Skip to content Skip to footer

Toekomst van de digitale kassa: de trends van vandaag die de technologie van morgen vormgeven

Gepubliceerd door: Loqate

Het optimaliseren van de kassa-ervaring is een van de meest cruciale onderdelen van het werk als retailer, maar met steeds veranderende eisen van de klant en stijgende verwachtingen kan het moeilijk zijn om te zien welke kant de wind waait. Covid-19 en de gebeurtenissen van de laatste jaren hebben een verhoogde verlangen van consumenten naar gemak, directheid en eenvoud.
In een aantal verschillende industrieën variëren de behoeften van klanten echter, een probleem dat zijn hoofd in de e -commerce -wereld opheft, is het verlaten van wagen en het feit dat er zoveel inkomsten achterblijven in verlaten karren is een reden tot grote zorg.
De waarde van producten in de verlaten karren van de gemiddelde klant is $ 67,67 per week.
Als gevolg hiervan is het belangrijk om een ​​bedrijf te laten groeien vanuit e -commerce perspectief, belangrijk om de veranderingen van klanten te omarmen en de innovaties te onderzoeken die de winst naar boven kunnen voortstuwen.
Dit rapport bevat onderzoek van meer dan 4.500 wereldwijde consumenten en 150 e -commerce -besluitvormers om u het laatste inzicht van Loqate in de kassa te brengen.
Lees meer om meer te weten te komen over de toekomst van de digitale kassa.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Loqate contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Loqate websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 18 pagina's

Meer bronnen van Loqate