Skip to content Skip to footer

Forrester Report: Introductie van het inzichten-gedreven targetingspectrum

Gepubliceerd door: Anaplan

Hoe verkoop en marketing zich beter kunnen richten, met behulp van inzichten om accounts met een hoge potentiële te identificeren en te converteren
Wilt u de verkoopprestaties en gidsstrategie voor inkomstenteams stimuleren? Dan overweegt u misschien een investering in inzichten-gedreven targeting.
Bedrijven die zich inzetten voor een inzichten-eerste benadering van targeting die gebruik maakt van meerdere gegevensbronnen en voorspellende technologieën vinden:
Lees het nieuwste onderzoek van Forrester naar wat ze hebben geïdentificeerd als de zes belangrijkste targetingmogelijkheden en hoe bedrijven het targetingspectrum kunnen verhogen om hun go-to-market-inspanningen te maximaliseren en meer inkomsten te stimuleren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Anaplan contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Anaplan websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 5 pagina's

Meer bronnen van Anaplan