Skip to content Skip to footer

Technologie gebruiken om uitdagingen aan te gaan bij het personeel van eicly frontline -werknemers in de detailhandel en gastvrijheid

Gepubliceerd door: Workday

Werkgevers voor detailhandel en horeca worden geconfronteerd met zware concurrentie voor frontlinie-werknemers-maar een flexibel, werknemersvriendelijk planningsproces kan organisaties helpen een concurrentievoordeel te krijgen.

Dit rapport van Coresight Research verklaart de uitdagingen waarmee leiders worden geconfronteerd bij het vaststellen van schema's, en hoe een uitgebreid, geautomatiseerd platform voor personeel, financiën en compliance de planning kan verbeteren en het behoud van werknemers kan stimuleren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workday contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workday websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Workday