Skip to content Skip to footer

2023 Digitale trends

Gepubliceerd door: Adobe

Na twee jaar van seismische gedragsverandering bevinden we ons in een nieuwe wereld van onbeperkte mogelijkheden, waar de manier waarop we ons bezighouden met digitale ruimtes dieper en meeslepender wordt. Terwijl we naar de toekomst kijken, is één ding zeker: de digitale economie is ingesteld voor groei.
De Adobe Digital Trends -studie is sinds 2006 uitgevoerd. We hebben ook de opkomst van klantgegevensplatforms (CDP's) waargenomen, waardoor de inhoudsnelheid wordt versneld om te voldoen aan de vraag en geïntegreerde klantervaringplatforms. De enige constante: de lat voor de verwachtingen van de klantervaring blijft stijgen.
Download het digitale trendsrapport van dit jaar voor alle inzichten die u nodig hebt om vol vertrouwen naar 2023 en daarna te gaan.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Adobe contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Adobe websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 24 pagina's

Meer bronnen van Adobe