Skip to content Skip to footer

Een handleiding voor digitale optimalisatie van het veldservice met behulp van SCANDIT SMART Data Capture om Workflows in het veld opnieuw te engineren

Gepubliceerd door: Scandit

Velddiensttechnici zijn vaak het enige fysieke contactpunt dat mensen hebben na het kopen van een productgarantie of service. De snelheid en nauwkeurigheid van de service die uw team biedt, heeft een grote invloed op de reputatie van uw merk. Om differentiërende service te bieden, hebben Field Service Management (FSM) functies nodig:
Lees nu om te ontdekken hoe slimme gegevensopname op slimme apparaten dit kan laten gebeuren in het depot, op de weg en ter plaatse.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Scandit contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Scandit websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Scandit